Dispositivos y accesorios
Asparagus, Parmesan Rice and Lemon Sabayon Sauce; Berry Foam
Prep. 40min
Total 1h
4 portions
Ingredientes
-
green asparagus500 - 700 g
-
Parmesan cheese cut in pieces30 g
-
water1200 g
-
1 heaped tsp vegetable stock paste, homemadevegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled1
-
basmati rice200 g
Berry Foam
-
caster sugar140 g
-
frozen mixed berries500 g
-
lemon juicelime juice10 - 30 g
-
egg white from medium egg1
Lemon Sabayon Sauce and Finalisation
-
liquid vegetable stock100 g
-
egg yolks from medium eggs4
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
freshly squeezed lemon juice15 g
-
extra virgin olive oil40 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
916 mg
Proteína
15 g
Calorías
2580 kJ /
616 kcal
Grasa
21 g
Fibra
8.5 g
Grasas saturadas
5 g
Carbohidratos
83 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Thermomix Friend
32 Recetas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
También podría gustarte...
Spaghetti with Mussels and Tiramisu Dip
30min
Acidic Juice
5min
Carrot and Coriander Soup
25min
Courgette Soup; Steamed Fish and Potatoes with Lemon Sauce
40min
Pasta in tomato sauce with chorizo
25min
Bolognese Sauce
1h 15min
Pasta in Tomato Sauce with Chorizo
25min
Creamy Tomato Soup
25min
Sponge Cake
1h 50min
Smoothie
5min
Tomato and Haddock Rice
50min
Tomato Sauce
40min