Dispositivos y accesorios
Allergen-friendly Mushroom Risotto
Prep. 15min
Total 1h 20min
4 portions
Ingredientes
Stock
-
onions quartered230 g
-
garlic cloves2
-
extra virgin olive oil30 g
-
water hot1200 g
-
black peppercorns½ Tbsp
-
dried bay leaves2
-
½ tsp dried thymefresh thyme2 sprigs
Risotto
-
fresh parsley leaves10 g
-
onions quartered100 g
-
garlic clove1
-
extra virgin olive oil40 g
-
250 g fresh porcini mushroomsdried porcini mushrooms soaked in boiling water for 30 minutes then squeezed dry, soaking liquid reserved50 g
-
risotto rice350 g
-
nutritional yeast (opcional)2 Tbsp
-
fine sea salt1 ½ tsp
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
15.9 g
Calorías
2139 kJ /
511 kcal
Grasa
20.1 g
Carbohidratos
70.7 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
ALLERGEN FRIENDLY
10 Recetas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
También podría gustarte...
Courgette Omelette
40min
Vegetable Oat Bake
1h 15min
Chia Coconut Bread
2h 40min
Pumpkin Soup
35min
Salmon Fillets with Buckwheat and Asparagus
40min
Green Goodness Soup
10min
Sesame and Chia Seed Loaf
2h 20min
Cauliflower and Black Bean Balls
1h 10min
Vegetable and Almond Soup
45min
Posh Paleo Bread
55min
Avocado Mayonnaise
10min
Cream of Cauliflower and Coconut Soup
40min