
Dispositivos y accesorios
Savory tart with tuna, eggs and capers
Prep. 20min
Total 1h
8 pieces
Ingredientes
Eggs
-
eggs (53-63 g each) cold2
-
water to fill to 1 l mark
Tart
-
butter cold, in pieces, plus extra for greasing125 g
-
flour plus extra for dusting250 g
-
egg (53-63 g)1
-
water2 tbsp
-
salt1 tsp
Topping
-
canned tuna, in brine or water drained350 g
-
white wine vinegar2 tbsp
-
lemon juice freshly squeezed30 g
-
egg yolk1
-
anchovy fillets, in oil drained3
-
olive oil10 g
-
honey10 g
-
ground black pepper1 tsp
-
salt1 ½ tsp
-
rocket salad30 g
-
cherry tomatoes100 g
-
capers, pickled drained20 g
-
red onions cut in rings (1 mm)50 g
Inf. nutricional por 1 piece
Calorías
318.4 kcal /
1332 kJ
Proteína
15 g
Grasa
16.9 g
Carbohidratos
26.9 g
Fibra
1.4 g
Grasas saturadas
9 g
Sodio
337.6 mg
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en

Easy Easter
14 Recetas
Internacional
Internacional