
Dispositivos y accesorios
Wholegrain Easter bread with eggs and smoked trout
Prep. 20min
Total 1h 45min
30 slices
Ingredientes
Wholegrain Easter bread
-
fresh dill (approx. 20 g), leaves only1 bunch
-
red onions halved, plus extra for garnish, cut in rings100 g
-
milk300 g
-
honey15 g
-
fresh yeast crumbled20 g
-
wholemeal flour plus extra for dusting560 g
-
egg (53-63 g)1
-
butter cut in pieces50 g
-
salt2 tsp
Eggs
-
eggs (53-63 g each) cold4
-
water to fill to 1 l mark
Assembly
-
egg yolk beaten, for brushing1
-
salad leaves mixed100 g
-
smoked trout fillets cut in pieces150 g
-
lemon juice freshly squeezed30 g
-
black pepper, freshly ground
Inf. nutricional por 1 slice
Calorías
106.2 kcal /
444.3 kJ
Proteína
5.1 g
Grasa
3.3 g
Carbohidratos
15.2 g
Fibra
2.3 g
Grasas saturadas
1.5 g
Sodio
120.7 mg
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en

Easy Easter
14 Recetas
Internacional
Internacional