Dispositivos y accesorios
Gluten-free mini pizzas
Prep. 20min
Total 2h
10 pieces
Ingredientes
Dough
-
water650 g
-
fresh yeast crumbled40 g
-
sugar1 tsp
-
gluten-free flour (see tip), plus extra for dusting700 g
-
rapeseed oil80 g
-
salt1 tsp
-
30 g lemon juicecitric acid1 tsp
Pizza Toppings
-
tomato sauce300 g
-
courgette cut in slices1
-
black olives, pitted cut in slices5 - 6
-
red peppers (small), cut in strips2
-
sweetcorn kernels, canned3 tbsp
-
carrot cut in slices or triangles1
-
small mozzarella balls cut in half100 g
Dificultad
medio
Inf. nutricional por 1 piece
Sodio
0.3 mg
Proteína
11.2 g
Calorías
1486.1 kJ /
355.2 kcal
Grasa
13.1 g
Fibra
8.6 g
Grasas saturadas
2 g
Carbohidratos
54.7 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Hands in the dough!
5 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
S'more Brownie Cups
55min
Aperol spritz sorbet
Ninguna valoración
Spätzle with Asparagus and Wild Garlic Cream Sauce
Ninguna valoración
Spicy Chicken with Spiralized Zucchini Noodles
40min
Sweet Potato Cheesecake Bars
Ninguna valoración
Apple spaghetti with strawberry dressing
15min
Gluten Free Lemon Poppy Seed Muffins
1h 20min
Flan Pudding
3h
Blackberry Mojito
1h 45min
Gluten Free Bread
1h 40min
Hawaiian gluten-free pizza
2h
Faworki (crostoli)
2h