Dispositivos y accesorios
Layered bread
Prep. 30min
Total 2h 30min
10 portions
Ingredientes
Dough
-
water540 g
-
fresh yeast20 g
-
flour560 g
-
sugar½ tsp
-
butter cut in pieces30 g
-
salt2 tsp
-
30 g lemon juicecitric acid1 tsp
Basil pesto
-
Parmesan cheese cut in pieces80 g
-
pine nuts25 g
-
garlic clove1
-
fresh basil leaves40 g
-
extra virgin olive oil75 g
-
salt1 tsp
Assembly
-
olives black or green, cut in rings50 g
-
sun-dried tomatoes cut in slices50 g
-
flour for dusting
-
olives to make eyes and mouth
Dificultad
medio
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
0.4 mg
Proteína
10.6 g
Calorías
1534.4 kJ /
366.5 kcal
Grasa
15.1 g
Fibra
2.9 g
Grasas saturadas
4.2 g
Carbohidratos
47.6 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Hands in the dough!
5 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
Rainbow Spiral Yam Mooncake
2h
Soy Braised Whole Chicken
Ninguna valoración
Asam Pedas Ikan (Spicy Tamarind Fish)
25min
Tahini and almond ice lollies
Ninguna valoración
Antonio Bachour: Passion Fruit Fondue with Brioche and Tropical Fruit (Metric)
4h 30min
Quinoa salad with crunchy vegetables
30min
Spicy Bean Curds
1h 15min
Focaccia
3h
Mini Shrimp Omelettes
35min
Cold Brew Olive Iced Coffee
5min
Maple Eggs Benedict with Smoked Salmon
40min
Hua sheng ma shu (peanut mochi)
30min