Versiones compatibles
Spring rolls with vegetable filling (Thermomix® Cutter, TM6)
Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 100 g fresh shiitake mushrooms, whole, stems removed (approx. 6-7 mushrooms)
- 150 g white cabbage, thickest part of the core removed, cut into 1-2 wedges to fit through feeder
- 200 g zucchini, unpeeled and trimmed
- 100 g carrot, peeled and trimmed
- 1 garlic clove
- 1 fresh red chilli, cut into pieces
- 40 g sesame oil
- 2 tsp white sugar
- 2 tsp fish sauce
- 2 tsp soy sauce
- 40 g oyster sauce
- 50 g bean sprouts
- 14 pieces spring roll pastry sheets (21 cm)
- vegetable oil, to fry
- sweet chilli sauce, to serve
- Inf. nutricional
- por 1 piece
- Calorías
- 378.5 kJ / 90.5 kcal
- Proteína
- 2.1 g
- Carbohidratos
- 10.9 g
- Grasa
- 4.6 g
- Grasas saturadas
- 0.6 g
- Fibra
- 1.7 g
- Sodio
- 337.3 mg
Recetas alternativas
All in one bowl bolognese
40 Min
Sauerkraut (Thermomix®️ Cutter)
168h 35min
Yellow Curry noodle soup
20 min
Sticky pork ribs with cheesy coleslaw (Thermomix®️ Cutter, TM6)
26h 15min
Indonesian red spice paste
45 min
Sliced Potato Salad with Herb Vinaigrette (TM5)
45 min
Pickled zucchini (Thermomix® Cutter)
20 min
Buffalo chicken pizza
1h 30 min
Buffalo Chicken Spring Rolls
1h 30 min
Chicken Katsu Sandwich Sushi (Onigirazu)
1h 30 min
Sticky bottom dumplings (Brett McGregor)
1h
French onion dip
45 min