Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 200 g dried risoni pasta
- 1000 g skinless, boneless chicken thighs, cut into halves
- sea salt, to season
- ground black pepper, to season
- 3 garlic cloves
- 1 bunch asparagus, cut into pieces, stalks and tips kept separate
- 1 onion, cut into quarters
- 1 broccoli stem (approx. 150 g), cut into pieces (see Tips)
- 1 cauliflower stem (approx. 100 g), cut into pieces (see Tips)
- 180 g dry white wine
- 50 g unsalted butter
- 350 g water
- 1 tbsp Dijon mustard
- 4 sprigs fresh thyme or herbs of choice, leaves only (see Tips)
- 1 ½ tbsp Chicken stock paste (see Tips)
- 60 g fresh baby spinach
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1941.5 kJ / 464 kcal
- Proteína
- 40.6 g
- Carbohidratos
- 36.9 g
- Grasa
- 14.9 g
- Grasas saturadas
- 6.3 g
- Fibra
- 5.3 g
- Sodio
- 262.6 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Cottage pie
1 godz. 30 min
Lala's creamy lemon butter chicken
1 godz. 10 min
Jo Whitton's Wholesome meatball soup
50 min
Paprika chicken with sour cream sauce
1h 15min
Chicken and pesto risoni
35 min
Baked Chicken Pizzaiola
55 min
Leek, chilli and chorizo sauce
40 min
Chicken Pizzaiola
50 min
Broccoli and ham pasta bake
1h
Lamb sausage ragu
30 min
Low waste chicken lasagne
1 godz. 30 min
Chicken meatballs in smoky tomato and eggplant sauce
50 min