Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
BBQ Sauce
- 50 g onions, quartered
- 2 garlic cloves
- 50 g miso paste
-
20
g Korean chilli paste (gochujang)
o bien 20 g sriracha sauce - 20 g honey
- 10 g toasted sesame oil
Sous-vide Pork Loin
- 50 g onions, quartered
- 4 garlic cloves
- 10 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
-
50
g Korean chilli paste (gochujang)
o bien 50 g sriracha sauce - 20 g honey
- 10 g soy sauce
- 10 g toasted sesame oil
- 800 g pork tenderloin, cut in 2 pieces (approx. 10-12 cm long each)
- 1400 g water (approx. or enough to fully submerge bags but not higher than the maximum capacity of the bowl)
-
30
g lemon juice, freshly squeezed (see tip)
o bien 1 tsp ascorbic acid powder - 2 Tbsp sunflower oil
- 4 spring onions, thinly sliced (approx. 2 mm)
- 1 tsp toasted sesame seeds
Finalisation
- 2 tsp toasted sesame seeds
- 1 butter lettuce, washed, separated into individual whole leaves
- 5 garlic cloves, thinly sliced (1-2 mm)
- 5 fresh red chillies, thinly sliced (approx. 2 mm)
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 2101 kJ / 502 kcal
- Proteína
- 48 g
- Carbohidratos
- 29 g
- Grasa
- 22 g
- Grasas saturadas
- 5 g
- Fibra
- 4 g
- Sodio
- 1385 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Sous-Vide Teriyaki Chicken Thighs (TM6) Metric
2h
Sous-vide Lamb Chops with Mint Sauce
2 Std. 45 Min
Lemongrass Beef Salad
30min
Sticky Gochujang Marinade
10 min
Red Wine-poached Pears with Crème Anglaise
1h 45min
Sous-vide Cinnamon and Port-glazed Plums
1h 20 min
Sous-Vide Korean Style BBQ Pork Loin
4 Std. 50 Min
Bulgogi (Pan-fried Marinated Beef)
1h 20 min
Herb Crusted Lamb with Pea Purée and Asparagus
50min
Steak au Poivre
20 min
Sticky Apple Pork Ribs
2h 30 min
Sirloin Steak with New Potatoes and Chimichurri
40min