Versiones compatibles
Sous-Vide Cantonese-Style Beef with Tomatoes and Onions
Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Sous-Vide Beef
- 2 flank steaks (approx. 14 oz ea.)
- 1 oz fresh ginger, in slices (½ in.)
- 3 garlic cloves
- 1 ½ oz soy sauce, dark
- 2 oz soy sauce, light
- 1 oz toasted sesame oil
- 1 tbsp oyster sauce
- 2 tsp brown sugar
- 2 - 3 pinches ground cloves (opcional)
- 2 star anise
- water, to fully submerge bags (not higher than the max. fill mark)
-
1
oz lemon juice, freshly squeezed (approx. ½ lemon) (see Tip)
o bien 1 tsp ascorbic acid (vitamin C powder) - cold water, to fill bowl, to cool
Stir-Fried Vegetables
- 2 oz water, plus 1½ tbsp extra to mix with corn starch
- 2 tbsp rice wine (see Tip)
- 2 tbsp rice vinegar
- 1 tbsp corn starch
- 3 tbsp oil, divided
- 4 oz yellow onions, cut into wedges
- 5 ½ oz tomatoes, cored, cut into 8 wedges
- 5 ½ oz mixed bell peppers, red and yellow, cut into strips
- 1 spring onion, in slices (approx. ½ in.) to garnish
- sesame seeds, to garnish
- cooked rice, to serve (see Tip)
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 2437.2 kJ / 582.5 kcal
- Proteína
- 46.5 g
- Carbohidratos
- 14.5 g
- Grasa
- 36.3 g
- Grasas saturadas
- 9 g
- Fibra
- 2.8 g
- Sodio
- 1237.8 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Chicken Salad Sandwich
15 min
Beer Marinade
10min
Chimichurri Roast Chicken
1sa 20 dk
Chicken Mole Verde
1 godz. 5 min
Grilled Korean Short Ribs with Apples
4 godz. 35 min
Sous-vide Artichoke Stuffed Chicken Breast
1h 50 min
Salmon with Vegetable Sauce
25 min
Blue Cheese and Pear Dip
10min
Baby Back Ribs with Chipotle BBQ Sauce
1sa 30 dk
Vietnamese Chicken Pho
1h 10 min
Baja-Style Fish Tacos
30 min
Korean Beef Sauté
1h 25min