Dispositivos y accesorios
Sous-Vide Drunken Chicken
Prep. 10min
Total 2h
2 portions
Ingredientes
-
chicken breast fillets, skinless300 g
-
salt½ tsp
-
Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao) plus extra 1 tbsp1 tbsp
-
water plus extra to submerge bag1000 g
-
lemon juice30 g
-
wolfberries soaked in hot water for 10 minutes, drained, to garnish1 tbsp
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
31 g
Calorías
1084 kJ /
259 kcal
Grasa
14 g
Carbohidratos
1 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Asian Chicken Dinners
10 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20min
Pineapple Pork Ribs
1h 10min
Sous-Vide Herbal Chicken
4h 15min
Salted Fish Pork Belly
30min
Luo bo gao (radish cakes)
25h 20min
Sweet and sour pork ribs
40min
Braised pork belly
55min
Ngo Hiang (Five Spice Meat Rolls)
45min
Stir Fried Pork Belly Slices with Kimchi
30min
Authentic Meat Floss
1h 40min
Lu ji chi (braised chicken wings)
25min
Chawanmushi (Japanese savoury custard)
1h 45min