Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Homemade BBQ sauce
- 2 oz yellow onions, cut in pieces
- 2 garlic cloves
-
2
oz miso paste
o bien 2 oz fermented soybean paste (doenjang) -
1
oz Korean chili paste (gochujang)
o bien 1 oz red chili paste - 2 oz honey
- 2 tsp toasted sesame oil
Sous-Vide Pork Loin
- 2 oz yellow onions, cut in pieces
- 4 garlic cloves
- 2 tsp fresh ginger
-
2
oz Korean chili paste (gochujang)
o bien 2 oz red chili paste - 1 oz honey
- 2 tsp soy sauce
- 2 tsp toasted sesame oil
- 28 oz pork tenderloin, cut into 2 pieces (approx. 4-5 in. long ea.)
- water, to fully submerge bags (not higher than max. fill mark)
-
1
oz lemon juice, freshly squeezed (approx. ½ lemon) (see Tip)
o bien 1 tsp ascorbic acid (vitamin C powder) - 2 tbsp vegetable oil
- 1 tbsp green onions, sliced in rounds (approx. ½ in.)
- 1 tsp sesame seeds, toasted
Serving
- 1 tbsp green onions, sliced in rounds (approx. ½ in.)
- 2 tsp sesame seeds, toasted
- 1 head butter lettuce, cleaned and leaves separated
- 5 garlic cloves, thinly sliced
- 5 fresh red chilies, thinly sliced
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 2323.3 kJ / 555.3 kcal
- Proteína
- 49.8 g
- Carbohidratos
- 35 g
- Grasa
- 24.5 g
- Grasas saturadas
- 4.5 g
- Fibra
- 5.3 g
- Sodio
- 1.8 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Sweet and Sour Pork Ribs
30 Min
Sous-vide Steak
1 Std. 30 Min
Beef Tenderloin with Parmesan Horseradish Sauce
55min
Sweet and Spicy Beef Short Ribs with Polenta
3h 35min
Sous-vide Salmon with Creamy Avocado
1 Std.
Sous-vide Korean-style BBQ Pork Loin
4 Std. 50 Min
Hurricane Po'Boy with Saffron Aioli
25min
Plank Grilled Pesto Salmon with Mushroom Orzotto
1h 50min
Baby Potatoes with Prosciutto Dust
50 Min
Pork Tenderloin with Spicy Coconut Sauce, Garlic Naan and Cucumber Salad
1h 45 min
Sous-vide Pork Tenderloin with Ginger Glaze
1 Std. 40 Min
Shrimp Sauté
25min