Sous-vide Porcini Mushrooms with Truffle and Parmesan

Sous-vide Porcini Mushrooms with Truffle and Parmesan

5.0 4 valoraciones
Prep. 10min
Total 30min
4 portions

Ingredientes

  • Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)
    30 g
  • fresh porcini mushrooms halved
    200 g
  • salt
    1 pinch
  • ground black pepper
    1 pinch
  • fresh thyme whole sprigs
    4 sprigs
  • water (approx. or enough to fully submerge bags but not higher than the maximum capacity of the bowl)
    1400 g
  • lemon juice freshly squeezed (see tip)
    30 g
    1 tsp ascorbic acid powder
  • unsalted butter
    20 g
  • garlic clove crushed in skin and left whole
    1
  • truffle oil white or black
    2 tsp

Inf. nutricional por 1 portion

Calorías 109 kcal / 454 kJ
Proteína 4 g
Grasa 9 g
Carbohidratos 3 g
Fibra 0.5 g
Grasas saturadas 4 g
Sodio 904 mg

¿Te gusta lo que ves?

¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!

Regístrate en nuestra prueba gratuita de 30 días y descubre todo lo que Cookidoo® tiene para ofrecerte. Sin compromiso.

Registrarse gratis Más información


También podría gustarte...