Salmon and Basmati Rice with Dill Cream Sauce
TM6 TM5

Salmon and Basmati Rice with Dill Cream Sauce

4.8 (498 valoraciones )

Ingredientes

  • 1000 g water
  • olive oil, for greasing
  • 1 ½ tsp fine sea salt
  • 250 g basmati rice
  • 4 fresh salmon fillets, skinless (approx. 125 g each)
    o bien frozen salmon fillets, defrosted (approx. 125 g each)
  • ¼ tsp ground black pepper
  • 60 g onions, quartered
  • 1 garlic clove
  • 10 g unsalted butter, diced
  • 400 g cream, 35-37 % fat (see tip)
  • 2 vegetable stock cubes (for 0.5 l each), crumbled
    o bien 2 heaped tsp vegetable stock paste, homemade
  • 1 ½ Tbsp tomato purée
  • 2 sprigs fresh dill, leaves only, chopped
    o bien 1 tsp dried dill
  • 1 - 2 pinches dried chilli flakes, to taste (opcional)
  • 1 tsp cornflour

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
3569 kJ / 853 kcal
Proteína
34 g
Carbohidratos
53 g
Grasa
55 g
Fibra
2 g

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre todas las recetas de Cookidoo® sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas