Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
-
200
g red onion, cut into halves
o bien 200 g brown onion, cut into halves - 20 g garlic cloves
- 1 fresh red chilli, deseeded, if preferred, adjust to taste
- 10 g olive oil
-
750
g tomatoes, cut into pieces
o bien 750 g canned whole tomatoes - 200 g mixed capsicum (e.g. red and green), cut into thin strips (approx. 2 cm long)
- 1 - 1 ½ tsp salt
- 150 g canned sweet corn kernels, rinsed and drained
- 500 g canned kidney beans, rinsed and drained (approx. 800 g before draining)
-
6
vegetarian soy and mushroom sausages (450-600 g)
o bien 6 vegetarian sausages of your choice -
3 - 4
sprigs fresh coriander, leaves only
o bien 3 - 4 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1745 kJ / 418 kcal
- Proteína
- 24 g
- Carbohidratos
- 27 g
- Grasa
- 21 g
- Fibra
- 13.3 g
En las Colecciones
Recetas alternativas
Red lentil cauliflower dahl
35 min
Vegetable curry with cauliflower couscous
45min
Vegetarian quiche
1 godz. 55 min
Lentil curry (dahl)
30 min
Three-bean shepherd's pie
26 Std.
Hearty lentil chilli
50 min
Minestrone
40 min
Buddha bowl with lentil falafel and pomegranate
24 Std. 50 Min
Raw pumpkin and zucchini curry
25 Min
Tomato and lentil dahl
35 min
Chickpea ratatouille (gut health)
1h
Potato and green pea curry
50 min