Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 1 brown onion, cut into quarters
- 2 garlic cloves
- 20 g extra virgin olive oil, plus extra to serve (see Tips)
- 500 g white zucchini, cut into pieces (see Tips)
- 500 g liquid vegetable stock (see Tips)
- 800 g canned cannellini beans, rinsed and drained (approx. 500 g after draining - see Tips)
- sea salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- grated Parmesan cheese, to serve (omit for dairy-free)
- toast, to serve (optional)
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 2023.1 kJ / 481.7 kcal
- Proteína
- 29.2 g
- Carbohidratos
- 43.6 g
- Grasa
- 16.6 g
- Fibra
- 16.3 g
En las Colecciones
Recetas alternativas
Carrot and coriander soup
30 min
Ratatouille
40 min
Minestrone
40 min
Brussels sprouts and buckwheat winter salad
45min
Beetroot soup with herb dumplings
1hod. 10min
Pea and lettuce soup with scallops
45min
Broccoli and pea soup with cauliflower cashew cream
40 min
Turmeric cauliflower soup (Post-natal)
50min
Zucchini soup
25 min
Broccoli almond soup
30 min
Broccoli soup with sage oil
30 min
Creamy capsicum and zucchini soup
40 min