Dispositivos y accesorios
Ma Lai Koh (Steamed Caramel Cake)
Prep. 5min
Total 1h 15min
15 pieces
Ingredientes
-
self-raising flour150 g
-
baking soda¾ tsp
-
caster sugar200 g
-
water1600 g
-
coconut milk warm (see tips)150 g
-
pandan leaves tied into knots3
-
salt⅛ tsp
-
eggs A-sized (65 g each)3
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 piece
Sodio
224 mg
Proteína
2 g
Calorías
515 kJ /
123 kcal
Grasa
3 g
Fibra
0 g
Grasas saturadas
2 g
Carbohidratos
21 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Asian Sweet Treats with Sugar Stages
12 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
Pork Ball Soup With Cabbage
25min
Homemade Fish Ball Soup
2h
Taiwanese Traditional Meat Floss
1h 40min
Prawn Paste Stuffed Soft Tofu
40min
He tao zhi ma hu (sweet walnut sesame soup)
35min
Yam Rice
45min
Ngo Hiang (Five Spice Meat Rolls)
45min
Dou sha bao (red bean paste buns)
9h 30min
Golden Pillow (Big Bun With Nyonya Curry Chicken Filling)
2h 45min
Gula Melaka Huat Kuih (Palm Sugar Steamed Cupcakes)
55min
Chicken, Mushroom and Chinese Sausage Rice
50min
Red Date Longan Peach Gum Dessert
1h 5min