Dispositivos y accesorios
Kumara fritters with sour cream and chilli sauce
Prep. 10min
Total 25min
2 portions
Ingredientes
-
kumara cut into pieces (3 cm)150 g
-
red onion40 g
-
eggs2
-
coconut flour25 g
-
curry powder2 tsp
-
salt to season
-
ground black pepper to season
-
oil for frying
-
grated Parmesan cheese to serve
-
sour cream to serve
-
sweet chilli sauce to serve (see Tips)
-
avocado ripe, flesh only, sliced, to serve (optional)
-
eggs poached, to serve (optional - see Tips)
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
610.7 mg
Proteína
23.6 g
Calorías
2599.4 kJ /
618.9 kcal
Grasa
46.9 g
Fibra
11.7 g
Grasas saturadas
13.2 g
Carbohidratos
26 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Mark Southon
10 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Chicken, leek and corn pie
1h 15min
Aussie meat pies
2h
ANZAC biscuits
40min
Vegetarian sausage rolls
40min
Stewed rhubarb with apple and strawberries
30min
Oat slice
1h 40min
Hearty gluten free vegetarian lasagne
3h 5min
Kumara sausage rolls
1h 15min
Cinnamon chocolate self-saucing pudding
1h 5min
ANZAC slice
1h 40min
Quick beetroot relish
40min
Lemon or lime butter
15min