Dispositivos y accesorios
Mini cheese scones with savoury butter
Prep. 15min
Total 30min
24 portions
Ingredientes
Cheese scones
-
olive oil spray for greasing
-
cheddar cheese cut into pieces (3 cm)100 g
-
plain flour200 g
-
milk250 g
-
baking powder2 tsp
-
salt1 pinch
Savoury butter
-
unsalted butter cut into pieces100 g
-
savoury yeast spread to taste (see Tip)2 - 3 tsp
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
125 mg
Proteína
2.3 g
Calorías
371.7 kJ /
88.5 kcal
Grasa
5.7 g
Fibra
0.4 g
Grasas saturadas
3.3 g
Carbohidratos
6.9 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién podría gustarte...
Peanut butter choc chip slice
1h 15min
Hot cross buns
1h 40min
ANZAC biscuits
40min
Butter biscuits
50min
Basic muffin mix
30min
Apple sponge pudding
1h 20min
Cinnamon chocolate self-saucing pudding
1h 5min
Mac & cheese cups
1h 15min
Buttermilk scones
35min
Afghan biscuits
25min
Three cheese spinach scrolls
2h 15min
ANZAC slice
1h 40min