Dispositivos y accesorios
Chao qing cai (Chinese greens)
Prep. 5min
Total 10min
4 portions
Ingredientes
-
garlic clove1
-
vegetable oil10 g
-
Asian greens (bok choy or pak choi), cut into pieces (see Tips)300 g
-
salt½ tsp
-
ground white pepper1 pinch
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
320.6 mg
Proteína
1.9 g
Calorías
156.3 kJ /
37.2 kcal
Grasa
2.7 g
Fibra
2 g
Grasas saturadas
0.3 g
Carbohidratos
0.6 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Around Asia
72 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Mapo tofu
15 min
Stir Fried Broccoli with Carrot
15 min
Hand Ripped Cabbage
20 min
Salted Fish Pork Belly
30 min
Chinese-style stir-fried vegetables
25 min
Kai yang bai cai (braised cabbage with mushrooms)
40 min
Qing zheng yu (steamed fish with ABC soup)
1 godz. 15 min
White Radish Pork Rib Soup
3 godz.
Stir-Fried Vegetables (TM5 Metric)
10 min
Yam Rice
45 min
Braised Yee Mee
30 min
Stir fried broccoli with carrot
15 min