Dispositivos y accesorios
Caramel Cake with Fruit and Caramel Sauce
Prep. 35min
Total 3h 50min
12 portions
Ingredientes
Caramel Sauce
-
Demerara sugargranulated sugar250 g
-
double cream220 g
-
water1030 g
-
lemon juice (see tip)1 tsp
-
unsalted butter cut in 1 piece (6 cm x 4 cm x 1 cm)30 g
-
vinegar15 g
Cake
-
medium eggs3
-
caster sugar80 g
-
unsalted butter soft120 g
-
milk120 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
plain flour200 g
-
baking powder1 tsp
Topping
-
double cream300 g
-
caster sugar (opcional)30 g
-
natural vanilla extract (opcional)1 tsp
-
fresh raspberries150 g
-
fresh blackberries150 g
-
fresh blueberries150 g
-
mint leaves for garnishing
Dificultad
medio
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
34.7 mg
Proteína
4.8 g
Calorías
1564 kJ /
374 kcal
Grasa
19 g
Fibra
2.6 g
Grasas saturadas
11 g
Carbohidratos
46.3 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién podría gustarte...
Lemon Curry Lava Cakes
3 godz.
Brain Cupcakes
1 godz. 40 min
American-style Pancakes
40 min
Choux Pastry
2 godz.
Chocolate Chip Cookies
50 min
Baked Peaches with Meringue Topping
40 min
Brownies
50 min
Rice Pudding Ice Cream with Peach Coulis
4 godz. 30 min
Caramel Popcorn
40 min
Lollipops
40 min
Sultana and Cranberry Rolls
14 godz. 25 min
Triple Chocolate Layer Cake
2 godz. 30 min