Dispositivos y accesorios
Cod with Crispy Bacon and Parsley Potatoes
Prep. 10min
Total 40min
4 portions
Ingredientes
-
fresh parsley, leaves only plus extra sprigs, to garnish1 oz
-
thick cut bacon halved5 oz
-
cremini mushrooms5 oz
-
water25 oz
-
baby red potatoes quartered24 oz
-
salt to season
-
ground black pepper to season
-
cod fillets (approx. 5-7 oz ea.)4
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
674 mg
Proteína
36 g
Calorías
1678 kJ /
401 kcal
Grasa
15 g
Fibra
4 g
Grasas saturadas
5 g
Carbohidratos
29 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
5 Simple Ingredients
9 Recetas
Estados Unidos
Estados Unidos
También podría gustarte...
Pork and Mushroom Wraps
30min
Cod with Citrus Butter
50min
Chicken Coq au Vin (Betty)
2h 15min
Apple and Fig Stuffed Pork Chops
50min
Turkey and Wild Rice Stuffed Peppers
1h 45min
Shrimp Pasta Salad with Cilantro Pesto
35min
Maple and Mustard Salmon
20min
Chicken Cacciatore with Orzo
1h 5min
Salmon with Ginger Tomato Sauce
40min
Salmon with Ginger Sauce and Spiced Cashews
45min
Beefy Stuffed Peppers with Tomato Sauce
2h
Greek Stuffed Chicken
1h 35min