Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 1 stalk lemongrass, white part only, cut into halves
- 2 ½ cm piece fresh galangal, peeled
- 2 ½ cm piece fresh ginger, peeled
- 2 fresh bird's eye chillies, trimmed
- 1 ½ fresh kaffir lime leaves, cut into thin slices
- 400 g coconut cream
- 2 tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 400 g water
- 40 g fish sauce
- 2 tbsp palm sugar
- 1 pinch salt
- 12 raw king prawns, peeled and deveined
- 250 g fresh oyster mushroom, cut into bite-size pieces
- 3 - 4 sprigs fresh coriander, leaves only, to serve
- 3 - 4 sprigs fresh Thai basil, leaves only, to serve (see Tips)
- ½ fresh kaffir lime leaf, thinly sliced, to serve
- freshly squeezed lime juice, to taste
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1245.2 kJ / 296.5 kcal
- Proteína
- 15.7 g
- Carbohidratos
- 88.1 g
- Grasa
- 19.8 g
- Grasas saturadas
- 17.3 g
- Fibra
- 2.5 g
- Sodio
- 1455.9 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Sambal udang
50min
Tom Ga Khai (Thai Coconut Milk Chicken), Steamed Clams With Garlic And Thai Curry Fish Custard
1h 40min
Ayam golek (coconut roasted spiced chicken)
3h 20 min
Mussels in turmeric and ginger broth
20min
Tom yum goong (hot and sour soup)
45 min
Asian-style mussels
30 min
Prawn and fish ball soup with Ramen noodles
35min
Steamed red curry fish (Matt Sinclair)
30 min
Fragrant whole barbecued fish
2hod. 50min
Thai Steamed Fish With Lime
30 min
Tom kha gai (Thai chicken coconut soup)
30 min
Coconut fish curry
1h 10min