Dispositivos y accesorios
Tom kha prawns
Prep. 15min
Total 25min
4 portions
Ingredientes
-
lemongrass white part only, cut into halves1 stalk
-
piece fresh galangal peeled2 ½ cm
-
piece fresh ginger peeled2 ½ cm
-
fresh bird's eye chillies trimmed2
-
fresh kaffir lime leaves cut into thin slices1 ½
-
coconut cream400 g
-
Chicken stock paste (see Tips)2 tsp
-
water400 g
-
fish sauce40 g
-
palm sugar2 tbsp
-
salt1 pinch
-
raw king prawns peeled and deveined12
-
fresh oyster mushroom cut into bite-size pieces250 g
-
fresh coriander leaves only, to serve3 - 4 sprigs
-
fresh Thai basil leaves only, to serve (see Tips)3 - 4 sprigs
-
fresh kaffir lime leaf thinly sliced, to serve½
-
freshly squeezed lime juice to taste
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
1455.9 mg
Proteína
15.7 g
Calorías
1245.2 kJ /
296.5 kcal
Grasa
19.8 g
Fibra
2.5 g
Grasas saturadas
17.3 g
Carbohidratos
88.1 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Matt Sinclair
12 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Sambal udang (Skinnymixers)
50 Min
Ayam golek (coconut roasted spiced chicken)
3 Std. 20 Min
Soto ayam (spiced chicken soup)
1 Std.
Tom kha gai (Thai chicken coconut soup)
30 Min
Rendang ayam nogori (chilli padi chicken rendang)
1 Std. 15 Min
Goi muc (squid salad)
45 Min
Sambal kacang (peanut sauce)
35 Min
Baked masala fish
1 Std. 15 Min
Nasi tomato (tomato rice)
40 Min
Tom yum goong (hot and sour soup)
45 Min
Coconut fish curry
1 Std. 10 Min
Thai Steamed Fish With Lime
30 Min