Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Plum dressing
- 2 fresh passionfruit pulp, deseeded
- 60 g plum sauce (see Tips)
- 40 g lime juice
- 30 g honey
Garnish
- 15 g pine nuts
- 20 g roasted unsalted peanuts
- 15 g sesame seeds
Salad
- 200 g baby cos lettuce, washed and dried (1-2 lettuce hearts - halved to fit through feeder tube)
- 200 g carrots, peeled and trimmed
- 200 g Lebanese cucumber
- 100 g papaya, peeled and deseeded
- 60 g red cabbage, thickest part of the core removed, cut in 1-2 wedges that fit through feeder tube
- 100 g green mango, peeled and pit removed
- 100 g sashimi grade salmon (see Tips)
- 4 sprigs fresh coriander, leaves only
Toppings
- 1 tbsp peanut oil
- 60 g wonton wrappers, fried and broken into pieces
- 1 tsp Chinese five spice powder
- ½ tsp ground white pepper
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 938.2 kJ / 224.2 kcal
- Proteína
- 7 g
- Carbohidratos
- 32.3 g
- Grasa
- 9.4 g
- Grasas saturadas
- 1.4 g
- Fibra
- 5.6 g
- Sodio
- 165.3 mg
Recetas alternativas
Potato bake (Thermomix® Cutter, TM6)
1 Std. 10 Min
Hand Ripped Cabbage
20 min
Old fashioned apple mocktail
1 Std. 5 Min
Orange and vanilla canelé (non-alcoholic)
49 Std. 5 Min
Black sticky rice pudding
9 godz. 40 min
Sous-Vide Scrambled Eggs (Metric)
40 Min
Minted pesto with pea smash and poached eggs
30 Min
Ratatouille Galette (Thermomix® Cutter, TM6)
1 Std. 40 Min
Cucumber, dill and sour cream dressing (Thermomix® Cutter TM6)
10 Min
All-in-one chicken congee
35 Min
Poached eggs using blade cover
30 Min
Natural yoghurt (mixing bowl method)
11h