Dispositivos y accesorios
Olive and Mozzarella Farfalle
Prep. 5min
Total 30min
4 portions
Ingredientes
-
mozzarella cheese drained, cut in pieces125 g
-
pitted olives, green or black, as desired, drainedtaggiasca olives pitted, drained80 g
-
extra virgin olive oil50 g
-
water1200 g
-
fine sea salt1 heaped tsp
-
dried farfalle pasta320 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
15 g
Calorías
2025 kJ /
484 kcal
Grasa
23 g
Fibra
3 g
Carbohidratos
58 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Only 5 Ingredients
10 Recetas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
También podría gustarte...
Avocado Pesto Orecchiette
35min
Prawn Pasta with Rocket Pesto
55min
Saffron Chicken Penne
30min
Smoked Salmon and Courgette Pasta
35min
Gnocchi Carbonara with Peas
20min
Salmon and Potato Bake with Dill
1h 15min
Fusilli with Pesto, Green Beans and Potato - Pasta alla genovese
45min
Gnocchi with Sausages and Steamed Spinach, Apricots with Honey and Walnuts
35min
Courgette and Feta Risotto
30min
Peach and Lavender Tartlets
40min
Pasta with Squash and Chickpeas
30min
Spring Vegetable Penne
45min