Versiones compatibles
Steak with Peppered Parmesan Sauce and Roquefort Potatoes
Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Steak
- 2 filet mignon medallions (approx. 4-6 oz ea.)
- salt, to season
Potatoes
- 20 oz water
- 8 oz baby red potatoes or mixed baby potatoes
- 1 sprig rosemary
- 1 tbsp olive oil
- ½ tsp salt
Peppered Parmesan Sauce
- 2 oz Parmesan cheese, in pieces
- 1 tbsp whole black peppercorns
- 5 sprigs fresh thyme, leaves only
- 2 oz shallots, in pieces
- 2 oz unsalted butter, in pieces
- 5 oz chicken stock
- 1 oz brandy
- 1 tbsp all-purpose flour
- 2 oz heavy whipping cream
Assembly
- 1 tbsp canola oil
- 1 tbsp unsalted butter
- 2 oz Roquefort cheese, crumbled
- fresh rosemary, to garnish (opcional)
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 6786.5 kJ / 1622 kcal
- Proteína
- 90.9 g
- Carbohidratos
- 38.1 g
- Grasa
- 118.8 g
- Grasas saturadas
- 56.4 g
- Fibra
- 4.9 g
- Sodio
- 1796.8 mg
Recetas alternativas
Shrimp and Vodka Penne Pasta
50 min
Mushroom and Blue Cheese Stuffed Flank Steak
1u. 40min
Coffee Rubbed Skirt Steak with Caper Salsa
35 min
Chimichurri Pork Tenderloin with Warm Rice Salad
13 Std. 20 Min
Texas Chili
1h 10 min
Mexican Creamed Corn
30 min
Green Chili Deviled Eggs
40 min
Biscuits and Gravy
40 min
Biltmore Chianti Glazed Beef Short Ribs
4 Std.
Chicken Breasts Au Gratin in Chipotle Salsa (Ben)
1 Std.
Bourbon-Glazed Chicken Wings
50 min
Chili-Lime Chicken with Cauliflower Rice
1h 10 min