Versiones compatibles
Steak with Peppered Parmesan Sauce and Roquefort Potatoes
Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Steak
- 2 filet mignon medallions (approx. 4-6 oz ea.)
- salt, to season
Potatoes
- 20 oz water
- 8 oz baby red potatoes or mixed baby potatoes
- 1 sprig rosemary
- 1 tbsp olive oil
- ½ tsp salt
Peppered Parmesan Sauce
- 2 oz Parmesan cheese, in pieces
- 1 tbsp whole black peppercorns
- 5 sprigs fresh thyme, leaves only
- 2 oz shallots, in pieces
- 2 oz unsalted butter, in pieces
- 5 oz chicken stock
- 1 oz brandy
- 1 tbsp all-purpose flour
- 2 oz heavy whipping cream
Assembly
- 1 tbsp canola oil
- 1 tbsp unsalted butter
- 2 oz Roquefort cheese, crumbled
- fresh rosemary, to garnish (opcional)
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 6786.5 kJ / 1622 kcal
- Proteína
- 90.9 g
- Carbohidratos
- 38.1 g
- Grasa
- 118.8 g
- Grasas saturadas
- 56.4 g
- Fibra
- 4.9 g
- Sodio
- 1796.8 mg
Recetas alternativas
Mushroom and Blue Cheese Stuffed Flank Steak
1 Std. 40 Min
Shrimp and Vodka Penne Pasta
50min
Greek Stuffed Chicken
1h 35min
Biltmore Veal Fricassee
1h 20min
Crab Stuffed Lobster Tails
50min
Creamy Chicken and Sun-Dried Tomato Pasta
30min
Barley Risotto with Beef Short Ribs
3h 20min
Beef Tenderloin with Parmesan Horseradish Sauce
55min
Turkey, Bacon and Avocado Burgers
2h
Peruvian Steak Bowl with Aji Verde
1h
Artichoke Alfredo Sauce
45min
Meatloaf with Mushroom Sauce
1h 30min