Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 21 oz pork tenderloin, cut in strips (¼ in. x ½ in. x 2 in.)
- 2 oz soy sauce, divided
- 10 ½ oz dried rice noodles
- 2 oz oil, divided
- 2 garlic cloves
- 1 tsp grated fresh ginger
- 5 oz red onion, julienned (½ in.)
- 5 oz red bell pepper, julienned (¼ in. x ½ in. x 2 in.)
- 5 oz carrot, julienned (¼ in. x ½ in. x 2 in.)
- 45 oz water, divided
- 1 tsp Chinese five spice powder
- 2 ½ oz oyster sauce
- 1 tsp brown sugar
- 3 ½ oz snow peas, trimmed
- 5 oz baby bok choy, roughly chopped
- 1 tsp salt
- 1 fresh red chili, sliced on the bias
- 2 tbsp roasted cashews, unsalted
- 2 spring onions, sliced on the bias
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1735 kJ / 414.6 kcal
- Proteína
- 30 g
- Carbohidratos
- 47 g
- Grasa
- 10.6 g
- Fibra
- 3.5 g
En las Colecciones
Recetas alternativas
Green Tea Salmon with Asian Slaw
1 godz. 20 min
Sweet and Sour Pork Ribs
30 min
Pork Tenderloin with Whiskey Honey Sauce
35 min
Baby Back Ribs with Chipotle BBQ Sauce
1h 30 min
Cheddar Cheese and Lamb Shepherd's Pie
1h 30 min
Basque Chicken
1 godz. 10 min
Salmon with Ginger Sauce and Spiced Cashews
45 min
Lobster Tails with Black Bean Chili Sauce
40 min
Mediterranean Chicken with Olives
35 min
Pineapple Pork Chops
2h 40 min
Korean Style Pork Chops with Spicy Rice and Steamed Bok Choy
1h 5min
Pork Tenderloin with Cherry Sauce
35 min