Beer Can Burger with Beer Mushrooms
TM6

Beer Can Burger with Beer Mushrooms

4.9 (7 valoraciones )

Ingredientes

Beer Can Burgers

  • 4 oz yellow onions, cut into pieces
  • 24 oz lean ground beef (90% lean) (see Tip)
  • 2 oz panko bread crumbs
  • 1 tsp garlic powder
  • 1 tsp salt
  • ¼ tsp ground black pepper, to taste
  • 1 large egg
  • 2 oz brown ale
  • 6 slices thick cut bacon

Beer Mushrooms

  • 1 ½ oz water
  • 10 oz cremini mushrooms, sliced
  • 1 oz unsalted butter, cold, in one cube
  • ½ oz extra virgin olive oil
  • 6 oz brown ale
  • 3 oz beef stock
  • ½ oz soy sauce
  • 1 ½ tsp Worcestershire sauce

Baking

  • 6 slices provolone cheese

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
2347.9 kJ / 561.2 kcal
Proteína
37.9 g
Carbohidratos
13.8 g
Grasa
37.8 g
Grasas saturadas
16.2 g
Fibra
1 g
Sodio
1081.6 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre todas las recetas de Cookidoo® sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas