
Dispositivos y accesorios
Kale Salad with Carrot and Ginger Dressing
Prep. 10min
Total 20min
4 portions
Ingredientes
Carrot and Ginger Dressing
-
carrots in pieces (1 in.)5 oz
-
ginger peeled1 in.
-
scallions white parts only (approx. 5 scallions)1 ½ oz
-
grapeseed oil6 oz
-
rice vinegar4 oz
-
soy sauce2 tbsp
-
sugar1 pinch
-
salt to taste
Kale Salad
-
lacinato kale center rib removed, thinly sliced, divided4 oz
-
lemon juice1 oz
-
rainbow carrots peeled in ribbons6 oz
-
sunflower seeds to garnish
Inf. nutricional por 1 portion
Calorías
451 kcal /
1887 kJ
Proteína
3 g
Grasa
44 g
Carbohidratos
13 g
Fibra
4 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en

Fresh Start Detox
10 Recetas
Estados Unidos
Estados Unidos

Holidays at Home
28 Recetas
Estados Unidos
Estados Unidos