Dispositivos y accesorios
Beet Hummus
Prep. 10min
Total 20min
22 oz
Ingredientes
-
walnut halves or pieces2 ½ oz
-
sesame seeds½ oz
-
cooked beets peeled, cut into pieces (approx. 1¼ in.)10 ½ oz
-
cream cheese3 oz
-
garlic clove1
-
stale bread roughly torn (approx. 1 slice)1 oz
-
ground cumin⅛ tsp
-
lemon juice½ oz
-
fine sea salt to taste¼ tsp
-
ground black pepper to taste2 pinches
-
salt to taste¼ tsp
-
olive oil to drizzle1 tbsp
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 3 oz
Sodio
252.8 mg
Proteína
3.6 g
Calorías
666.4 kJ /
159.3 kcal
Grasa
13.3 g
Fibra
2.2 g
Grasas saturadas
3.2 g
Carbohidratos
8.3 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Great to Share
10 Recetas
Estados Unidos
Estados Unidos
También podría gustarte...
Basil Pesto (TM5 Metric)
10min
Cauliflower Steaks
45min
Fennel, Orange and Cherry Salad
10min
Baba Ghanoush
1h 30min
Barley and Tomato Salad
45min
Vegetable Stock Base
40min
Quinoa Salad with Strawberry Vinaigrette
25min
Eggplant "Meatballs" with Romesco Sauce
2h 45min
Purple Cauliflower Soup
25min
Black Bean Dip
5min
Curry, Ginger Kabocha Squash Soup
50min
Roasted Red Pepper and Cashew Dip
5min