Dispositivos y accesorios
Chicken moghrabieh
Prep. 10min
Total 25h 15min
6 portions
Ingredientes
-
dried chickpeas250 g
-
water for soaking
-
olive oil or ghee, melted2 tbsp
-
caraway seeds2 tsp
-
ground cinnamon2 tsp
-
chicken thigh fillet cut into pieces (5 cm)750 g
-
water1000 g
-
ground black pepper1 tsp
-
unsalted butter70 g
-
salt2 tsp
-
pickling onions (small)300 g
-
Lebanese pearl couscous (see Tips)250 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
864.4 mg
Proteína
40.3 g
Calorías
2540.3 kJ /
604.8 kcal
Grasa
23 g
Fibra
6.7 g
Grasas saturadas
9.1 g
Carbohidratos
55.8 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Authentic Lebanese
10 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Lamb sfiha
1h 20min
Lentil purée (Moujadarra)
1h 20min
Mouhallabieh (milk pudding)
4h 30min
Fish tagine with tahini
1h 15min
Curried lentils and steamed pumpkin
1h 15min
Cucumber soup with prawn skewers
Ninguna valoración
Ala hodi (Potato curry)
40min
Strawberry champagne cake
3h 10min
Revithia (chickpea soup)
24h 40min
Panforte ice cream bombe
48h 25min
Tarator (tahini dip)
5min
Shish barak (Meat dumplings in yoghurt sauce)
1h 30min