![Quick veggie pasta salad Quick veggie pasta salad](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/652f357d3a93813b17acd04c840e83f8/Derivates/0b7e3c2dd5d31c3c75cd3848ae90c87cf8763141.jpg)
Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 1 eschalot (approx. 40 g)
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 50 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 100 g mayonnaise (see Tips)
- 100 g sour cream
- ½ tsp ground mountain pepperberry (see Tips) or ground black pepper
- 1000 g water
- 1 tsp sea salt
- 250 g small dried pasta of choice
- 200 g broccoli, cut into small florets
- 250 g cherry tomatoes, cut into halves
- 1 yellow capsicum, deseeded and cut into small cubes (5 mm)
- fresh basil leaves, to garnish
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1562.2 kJ / 373.4 kcal
- Proteína
- 10.7 g
- Carbohidratos
- 39.4 g
- Grasa
- 19.5 g
- Grasas saturadas
- 5.2 g
- Fibra
- 3.3 g
- Sodio
- 561.7 mg
Recetas alternativas
Mushroom and bacon pasta
30 Min
Penne and vegetables
35min
Vegetable lasagne
1h 35min
Feta, spinach and potato frittata
1h
Risoni salad with artichoke and feta
25 Min
Broccoli and three cheese pasta bake
40 Min
Warm sweet potato and chickpea salad
45 Min
Tomato pasta with vegetables and feta
30 Min
Mediterranean pasta salad
50 Min
Mexican one-pot pasta
30 Min
Creamy vegetable rice
25 Min
Pasta with tuna
30 Min