Dispositivos y accesorios
Pancetta, pine nut and ricotta pappardelle
Prep. 10min
Total 35min
2 portions
Ingredientes
-
water1000 g
-
olive oil60 g
-
dried pappardelle pasta200 g
-
garlic cloves2
-
fresh long red chilli deseeded if preferred½
-
sea salt plus extra to taste1 - 2 pinches
-
ground black pepper plus extra to taste1 - 2 pinches
-
lemon zest (5 x 2 cm), no white pith2 pieces
-
fresh sage leaves10
-
pancetta cut into pieces90 g
-
pine nuts40 g
-
fresh ricotta cheese (not smooth), to serve
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
384.5 mg
Proteína
21.9 g
Calorías
4052.4 kJ /
968.6 kcal
Grasa
62.8 g
Fibra
4.4 g
Grasas saturadas
11.4 g
Carbohidratos
80.3 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Cooking for Me and You
70 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Hunter's lemon chicken rissoles
1h
Caprese hasselback chicken
40min
Chorizo meatballs and potato stew (Skinnymixers)
40min
Cranberry and Camembert stuffed chicken
45min
Sweet potato pasta with burnt sage butter
30min
Pork, apricot & coconut wraps
50min
Remoulade chicken with prosciutto potatoes
40min
Greek lamb rolls with yoghurt dressing
40min
Asian nachos
40min
Chorizo and chicken pasta
50min
Pork cannelloni with vegetable sauce
1h
Linguine with salmon and herbs
25min