Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Chicken and potatoes
- 1 garlic clove
- 40 g olive oil
- 40 g lemon juice (approx. 1 lemon)
- 1 tsp ground sweet paprika
- 1 tsp dried oregano
- 2 pinches ground black pepper
- salt, to season
- 500 - 600 g chicken tenderloins (see Tips)
- 500 g hot water
- 400 - 500 g new baby potatoes, unpeeled and cut into quarters
- 100 g prosciutto, cut into bite-size pieces
- 2 tbsp pickled capers
Salad with buttermilk dressing
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 2 pickled gherkins (approx. 40 g), cut into halves
- 100 g mayonnaise (see Tips)
- 100 g buttermilk
- ¼ tsp salt
- 2 pinches ground black pepper
- 1 - 2 baby cos lettuce, trimmed and cut into wedges
- Parmesan cheese, shaved, to serve (optional)
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 3752.8 kJ / 893.5 kcal
- Proteína
- 35.5 g
- Carbohidratos
- 53.6 g
- Grasa
- 59 g
- Grasas saturadas
- 10.2 g
- Fibra
- 5.8 g
- Sodio
- 2869.8 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Sour cream and chicken enchiladas
1h 10min
Sticky sesame chicken
40min
Lamb fillets with pink peppercorn sauce
30 min
Red pesto chicken salad
35min
Chorizo meatballs and potato stew
40min
Caprese hasselback chicken
40min
Chicken involtini with sun-dried tomato pesto
50min
Pork in creamy Marsala wine sauce
25min
Chicken and warm potato salad
55min
Paprika chicken with sour cream sauce
1 godz. 15 min
Paprika chicken with creamy paprika sauce
40min
Chorizo and chicken pasta
50min