Versiones compatibles
Lamb with Black Garlic Romesco and Pickled Chives (Wylie Dufresne)
Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Edamame
- 16 oz frozen edamame, shelled, thawed
Garlic Chives
-
2
bunches garlic chives, trimmed
o bien 2 bunches ramps, trimmed - 2 garlic cloves
- ½ tsp yellow mustard seeds
- ¼ tsp black peppercorns
- ½ tsp coriander seeds
- 1 pinch dried red chili flakes
- 16 oz water
- 8 oz rice vinegar
- 5 ½ oz sugar
- 4 tsp kosher salt
- 1 in. fresh ginger, peeled, sliced
Black Garlic Romesco Sauce
- 16 oz water
- ⅓ oz dried chipotle chilies (approx. 2 chilies)
- 6 oz black garlic cloves
- 1 ½ oz sliced almonds, toasted
- 1 oz extra virgin olive oil
- ¼ tsp salt
Lamb
- 1 tbsp oil
-
2
racks of lamb, Frenched (7 chops ea. rack)
o bien 14 lamb chops - salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- 1 - 2 oz unsalted butter, plus 1 tbsp
- 3 - 4 sprigs thyme
- 1 garlic clove
- 1 tbsp water
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1736 kJ / 415 kcal
- Proteína
- 31 g
- Carbohidratos
- 17 g
- Grasa
- 27 g
- Fibra
- 5 g
En las Colecciones
Recetas alternativas
Sous-vide Lamb Chops with Mint Sauce
2 godz. 45 min
Essence of Tomato Water Shots
24 godz. 15 min
Mini Saffron Risottos and Zucchini Mousse
6h 15min
Antonio Bachour: Lemon Basil Tarts
3h 45 min
Sous-vide Scallops with Saffron Sauce
1 godz.
Chipotle Sabayon Poached Eggs (Jeremiah Stone and Fabian von Hauske)
45 min
Sicilian Shrimp Salad
30 min
Black Forest Crepes
1h 15 min
Antonio Bachour: Pancakes with Mascarpone Cream and Berries
45 min
New England Clam Chowder
45 min
Strawberry Tiramisu
5h 20 min
Sous-vide Salmon with Creamy Avocado
1 godz.