Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 2 oz Roma tomatoes
- 4 oz yellow onions, halved
- 4 garlic cloves
- 1 oz extra virgin olive oil, plus 3 tbsp to fry
- 16 oz chicken thighs, boneless and skinless, halved
- 8 ½ oz bomba rice (see Tip)
- 1 tbsp chicken stock paste
- 1 tsp tomato paste
-
12
oz water
o bien 12 oz chicken stock - 1 pinch saffron (approx. 25 strands)
- 2 tsp sweet smoked paprika
- 8 oz Spanish chorizo sausages, thinly sliced (approx. ½ in.)
- 24 raw medium shrimp, peeled and deveined
- 2 oz frozen peas
- 2 oz pitted green olives, drained
-
2
oz piquillo peppers, canned or jarred, drained, sliced
o bien 2 oz roasted red peppers, canned or jarred, drained, sliced - lemon wedges, to garnish
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 2336.2 kJ / 558.4 kcal
- Proteína
- 27.2 g
- Carbohidratos
- 37.7 g
- Grasa
- 34.2 g
- Grasas saturadas
- 9.2 g
- Fibra
- 2.6 g
- Sodio
- 1103.5 mg
Recetas alternativas
Shrimp and Vodka Penne Pasta
50 min
Shrimp & Crab Linguine
25 Min
Beef Barbacoa
2 godz.
Squid Ink Pasta
1 godz.
Stuffed Chicken and Glazed Potatoes
1h 30min
Cod with Crispy Bacon and Parsley Potatoes
40 Min
Florentine Meatballs and Linguine
1 Std. 10 Min
Chicken Stew with Cannellini Beans
35 Min
Portuguese Fish and Potato Stew
45min
Shrimp Cakes
30 min
Beef Tostadas
1 Std. 10 Min
Kung Pao Chicken
1 godz. 5 min