Versiones compatibles
Jalapeño XO Sauce with Scallops and Black Rice (Thomas Lim)
Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Jalapeño XO Sauce
- 3 oz dried scallops
- 3 oz dried shrimp
- 11 oz shaoxing rice wine
- 6 oz garlic cloves, peeled
- 6 oz jalapeño chilies, de-stemmed, sliced (2 in.)
- 6 oz Fresno chilies, de-stemmed, sliced (2 in.)
- 18 oz canola oil
- 3 oz soy sauce
- 1 tsp salt
- 1 pinch sugar
Black Rice and Scallops
- 4 oz black rice
- 32 oz water
- ⅔ oz fresh ginger, sliced
- 1 stalk fresh lemongrass, in pieces (2 in.)
- 9 baby bok choy, cut in half
- 2 oz fresh shiitake mushrooms, in pieces
- 12 fresh sea scallops, large (U10)
- salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- 1 tbsp oil
- 4 tbsp unsalted butter
- green onions, sliced on the bias, to serve
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 2000 kJ / 478 kcal
- Proteína
- 21 g
- Carbohidratos
- 32 g
- Grasa
- 30 g
- Fibra
- 3 g
En las Colecciones
Recetas alternativas
Clams in White Wine with Cilantro
25 min
Seared Scallops with Carrot and Ginger Sauce (Hestan Cue™)
40min
Shrimp Salad with Peaches in White Pepper Citronette
1 Std.
Basic Pinto Beans
4hod. 5min
Green Smoothie (TM5 Metric)
10 min
Fall Chopped Salad with Yogurt Dressing
25 min
Steamed Red Bean Rice Cake
1 Std. 10 Min
Braised Trotters
1 Std. 10 Min
Asparagus with Cashew Cream
20 min
Eggplant with Feta Cheese and Sundried Tomatoes
1 Std. 10 Min
Cauliflower Rice Pilaf with Yams
40min
New England Clam Chowder
45 min