Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Tomato and Herb Sauce
- ½ lemon, thin peel only, no pith
- 6 sprigs fresh flat leaf parsley, leaves only
- 3 sprigs fresh basil, leaves only, plus extra to garnish
- 15 fresh chives, cut into thirds, plus extra to garnish
- 3 sprigs fresh thyme, leaves only
- 1 garlic clove
- 2 ½ oz red onion, quartered
- 2 oz sun-dried tomatoes, drained of oil
- 1 oz freshly squeezed lemon juice (approx. ½ lemon)
- 2 tsp brown sugar
- 2 tsp balsamic vinegar
- 3 ½ oz unsalted butter, in pieces (½ in.-1 in.)
- 2 oz pitted Kalamata olives, sliced
- 1 tbsp capers
- 1 can diced tomatoes (approx. 14.5 oz)
Seafood
- 32 oz fresh black mussels, scrubbed and debearded (see Tip)
- 24 oz small littleneck clams, cleaned (see Tip)
- 12 oz cherry tomatoes, cut into halves
- 1 oz toasted pine nuts, to garnish
- crusty bread, to serve
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 2822.7 kJ / 674.6 kcal
- Proteína
- 57.6 g
- Carbohidratos
- 36.8 g
- Grasa
- 34.1 g
- Grasas saturadas
- 14.6 g
- Fibra
- 5.4 g
- Sodio
- 1959.4 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Creamy Mushroom Soup
25 Min
Lobster Bisque
1 godz. 50 min
Garbanzo Bean Soup with Spinach
40 min
Gazpacho
1óra 15p
Seared Scallops with Carrot and Ginger Sauce (Hestan Cue™)
40 min
Sous-vide Artichokes
55min
Steak Tartare
15 min
Lamb with Black Garlic Romesco and Pickled Chives (Wylie Dufresne)
80h 10min
Salmon in Mushroom Cream Sauce with Potatoes
50min
Gravlax
72h 30 min
Lemon Caper Salmon with Ribbon Squash
35 min
Asparagus Cream Soup
25 Min