![Flank steak with horseradish cream sauce Flank steak with horseradish cream sauce](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/f8fd3273-f192-44f6-9a44-d4b966df102e/Derivates/d8ab7f53-fd15-4928-ada6-f7ed3f2aec66.jpg)
Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Mustard marinade
- 1000 g beef flank, sinew removed (see Tips)
- 1 sprig fresh rosemary, leaves only
- 2 garlic cloves
- 50 g Worcestershire sauce
- 50 g olive oil
- 1 tbsp French mustard
- 1 tbsp dried oregano
- ¼ tsp ground black pepper
Horseradish cream sauce
- 100 g mayonnaise (see Tips)
- 100 g crème fraîche (see Tips)
- 20 g lemon juice
- 30 g horseradish cream
- 1 tsp French mustard
- 2 pinches cayenne pepper
- 2 pinches salt
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 3655.3 kJ / 870.3 kcal
- Proteína
- 71.8 g
- Carbohidratos
- 6.4 g
- Grasa
- 60.2 g
- Grasas saturadas
- 18.2 g
- Fibra
- 2 g
- Sodio
- 708.4 mg
Recetas alternativas
Grilled eye fillet with Café de Paris butter
45 Min
Grilled potato salad with pangrattato
40 Min
Sausage sizzle with beer braised onions
1h 15min
Seared steak and rocket salad
20min
Spiced garlic prawns and calamari
15 Min
Flank steak with horseradish cream sauce (MEATER+®)
4h 20min
Prawn tacos with avocado lime sauce
50 Min
Buffalo chicken wings
45 Min
Prawn salad with horseradish cream
1 Std.
Anne Tesconi's Chicken roulade all'Italiana
1 Std. 25 Min
Cider-brined pork chops with apple dressing
2h 20min
Buttermilk and jalapeño marinade
5 Min