![Grilled potato salad with pangrattato Grilled potato salad with pangrattato](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/cdc3da3a-4190-448d-8de7-8990dffe738d/Derivates/aa9feb9f-4714-47ca-a8d5-d5eda2db399d.jpg)
Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 500 g water
- 1000 g kipfler potatoes, unpeeled and cut into halves (see Tips)
- 2 pinches salt, plus extra to season
- olive oil, for drizzling
- 2 pinches ground black pepper, plus extra to season
- 3 sprigs fresh dill, fronds only (see Tips)
- 200 g crème fraîche
- 2 - 3 tsp wholegrain mustard
Pangrattato
- 20 g olive oil
- 40 g day-old bread, torn into pieces and crusts removed (approx. 2 slices - see Tips)
- 100 g pancetta, cut into pieces (see Tips)
- 60 g rocket
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1356.6 kJ / 323 kcal
- Proteína
- 10.9 g
- Carbohidratos
- 22.2 g
- Grasa
- 20.5 g
- Grasas saturadas
- 9.7 g
- Fibra
- 3.8 g
- Sodio
- 452.4 mg
Recetas alternativas
Steamed greens with lemon feta
20min
Roasted vegetables with horseradish cream
40min
Mixed tomato and labne salad
24 godz. 20 min
Beetroot, pear and blue cheese salad
1h 10min
Bangers and mixed mash with caramelised onions
45min
Caprese hasselback chicken
40min
Chipotle bean and corn salad
40min
Sumac beef with olive and parsley smashed potatoes
2h 30min
Warm Caesar salad with polenta croutons
1 godz. 55 min
Smashed roasted potatoes with rosemary salt
25h 30 min
Lime and chilli corn
40min
Chilli chicken with corn and avocado cream
35min