![Warm capsicum and tomato salad with olives Warm capsicum and tomato salad with olives](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/299bbb57-c7d7-426a-a95d-12b2b46a4b83/Derivates/dccc22ea-4293-483b-a299-54198629d920.jpg)
Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 2 yellow capsicums, flesh pierced
- 1 red capsicum, flesh pierced
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 2 garlic cloves
- 40 g extra virgin olive oil (see Tips)
- 1 dried bay leaf
- 1 tsp fennel seeds
- 100 g olives, drained (see Tips)
- 20 g sherry vinegar (see Tips)
- ½ tsp sugar
- 1 tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 230 g jarred marinated artichoke hearts, drained (approx. 100 g after draining)
- 3 ripe tomatoes, cut into wedges
- fresh basil leaves only, for garnishing
- shaved Parmesan cheese, to serve
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 710.7 kJ / 169.2 kcal
- Proteína
- 5.4 g
- Carbohidratos
- 8 g
- Grasa
- 11.6 g
- Grasas saturadas
- 2.1 g
- Fibra
- 5.8 g
- Sodio
- 772.6 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Pumpkin and pomegranate quinoa salad
1 Std.
Roasted vegetables with horseradish cream
40 Min
Raw cauliflower tabouli
30 Min
Capsicum and potato tortillas with olive tapenade
35 Min
Spiced garlic prawns and calamari
15 Min
Superfood salmon salad
1 godz. 5 min
Tomato and olive tapenade mini bruschette
20min
Sicilian prawn salad
40 Min
Mixed tomato and labne salad
24 Std. 20 Min
Cauliflower hummus with green vegetables
1 Std.
Warm Caesar salad with polenta croutons
1 Std. 55 Min
Beetroot, pear and blue cheese salad
1h 10 min