![Warm capsicum and tomato salad with olives Warm capsicum and tomato salad with olives](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/299bbb57-c7d7-426a-a95d-12b2b46a4b83/Derivates/dccc22ea-4293-483b-a299-54198629d920.jpg)
Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 2 yellow capsicums, flesh pierced
- 1 red capsicum, flesh pierced
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 2 garlic cloves
- 40 g extra virgin olive oil (see Tips)
- 1 dried bay leaf
- 1 tsp fennel seeds
- 100 g olives, drained (see Tips)
- 20 g sherry vinegar (see Tips)
- ½ tsp sugar
- 1 tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 230 g jarred marinated artichoke hearts, drained (approx. 100 g after draining)
- 3 ripe tomatoes, cut into wedges
- fresh basil leaves only, for garnishing
- shaved Parmesan cheese, to serve
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 710.7 kJ / 169.2 kcal
- Proteína
- 5.4 g
- Carbohidratos
- 8 g
- Grasa
- 11.6 g
- Grasas saturadas
- 2.1 g
- Fibra
- 5.8 g
- Sodio
- 772.6 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Salmon niçoise salad
35min
Roasted vegetables with horseradish cream
40 Min
Flank steak with horseradish cream sauce
4h 20min
Beetroot, pear and blue cheese salad
1 Std. 10 Min
Warm Mediterranean couscous salad
30min
Spiced roasted cauliflower salad with minted yoghurt
1h
Tomatoes with wasabi dressing
10min
Fennel, asparagus and camembert salad
30min
Citrus seafood salad
1h
Seared tuna on chilli bean mash
35min
Carrot, feta and mint salad
40 Min
Vegetable bake with goat's feta
1h 30min