Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Tapenade
- 1 garlic clove
- 1 tbsp pickled capers, rinsed
- 100 g pitted Kalamata olives
- 1 green chilli, deseeded and cut into halves (optional)
- 20 g olive oil
- 1 - 2 pinches ground black pepper
Beef tapenade
- 300 - 350 g beef fillet, sinew trimmed
- 1 tbsp Dijon mustard
- 1 garlic clove
- ½ tsp ground black pepper
- 1 sprig fresh thyme, leaves only
- 1 sprig fresh rosemary, leaves only
- 500 g water
Assembly
- 1 baguette of choice (approx. 25 cm long), cut into thin slices (5-7 mm)
- olive oil, for brushing
- 50 g sour cream
- 2 tsp Dijon mustard
- 2 Roma tomatoes, cut in halves lengthways, then cut into thin slices
- micro herbs, for garnishing
- Inf. nutricional
- por 1 piece
- Calorías
- 397 kJ / 94.5 kcal
- Proteína
- 5.8 g
- Carbohidratos
- 7.3 g
- Grasa
- 4.5 g
- Grasas saturadas
- 1.3 g
- Fibra
- 1 g
- Sodio
- 227.1 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Watermelon canapés with whipped feta and walnuts
20min
Caramel vanilla bourbon sauce
40min
Madurese Chicken Satay
1h 30min
Smoked salmon and preserved lemon choux buns
1h 20min
Parmesan baskets with goat's cheese mousse
1h 15min
Duck and cherry salad
45min
Hazelnut Bavarian
6h 25min
Gougère puffs with salmon mousse
25h 35 min
Mandarin crème brûlée
4h 15min
Gorgonzola panna cotta with pear & walnut salad
3 Std. 55 Min
Sous vide strawberries with white chocolate mousse (TM5)
2h
Pecan pie cheesecake cups
35min