![Feijoa celebration cake Feijoa celebration cake](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/68b7aaa8-3d44-4aa1-8f90-61dfe01f4642/Derivates/4bc0410e-c574-4cf3-b2d4-9effe22e30a2.jpg)
Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Cakes
- olive oil spray, for greasing
- 100 g pecan nuts
- 400 g feijoas (approx. 5 feijoas), peeled and cut into pieces (see Tips)
- 4 eggs
- 350 g caster sugar
- 350 g grapeseed oil
- 1 tsp ground cinnamon
- ½ tsp mixed spice
- 450 g plain flour
- 1 ½ tsp bicarbonate of soda
- 1 pinch salt
- 440 g canned crushed pineapple, drained (approx. 230 g after draining)
Filling
- 20 g stem ginger (see Tips)
- 400 g feijoas (approx. 5 feijoas), peeled and cut into pieces (2-3 cm)
- 50 g caster sugar
- 1 orange, zest only, no white pith
Frosting
- 20 - 30 g stem ginger, to taste (see Tips)
- 200 g unsalted butter, softened
- 500 g cream cheese, softened
- 150 g icing sugar
- 1 orange, zest only, no white pith
- Inf. nutricional
- por 1 slice
- Calorías
- 3028.2 kJ / 721 kcal
- Proteína
- 8.7 g
- Carbohidratos
- 63.3 g
- Grasa
- 49 g
- Grasas saturadas
- 16.8 g
- Fibra
- 3.8 g
- Sodio
- 252.3 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Tear and share cinnamon scrolls with honey butter
50min
Walnut and blue cheese shortbread
1 Std. 20 Min
Feijoa crumble slice
1h 5 min
Mini triple layer bundts
35 min
Lolly cake
4h 5min
Caramel feijoa upside down cake
1 godz. 10 min
Ginger fluff
50min
Feijoa jelly
27 Std. 40 Min
Feijoa chutney
1h 15min
Apple, feijoa and ginger sponge pudding
1 Std. 20 Min
Afghan biscuits
25 min
Gingerbread
1 Std. 30 Min