![Chocolate and strawberry domes Chocolate and strawberry domes](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/5dc1de4f3d008f343036a7aec9b73b88/Derivates/679585240c09766dee50b500c132e67143d55ffd.jpg)
Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Strawberry inserts
- 1 gold strength gelatine leaf
- cold water, to soak
- 130 g strawberries, hulled
- 20 g caster sugar
Chocolate mousse
- 2 gold strength gelatine leaves
- cold water, to soak
- 80 g dark chocolate (70% cocoa), broken into small pieces
- 150 g milk chocolate, broken into small pieces
- 35 g water
- 45 g caster sugar
- 3 egg yolks
- 300 g thickened cream
Chocolate coating
- 130 g cocoa butter
- 100 dark chocolate (70% cocoa), broken into small pieces
- fresh berries, to serve (optional)
- whipped cream, to serve (optional)
- fresh mint, leaves only to decorate
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 2405.3 kJ / 574.9 kcal
- Proteína
- 6.3 g
- Carbohidratos
- 36.7 g
- Grasa
- 45.3 g
- Grasas saturadas
- 26.7 g
- Fibra
- 5.9 g
- Sodio
- 31.9 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Lemon curd (TM6)
15 min
Yoghurt with red berry coulis
13h 20min
Whipped brie with fruit and nut caramel crunch
30min
Mini lemon curd tarts
2h 20min
Burnt mandarin bavarois with mandarin syrup
24 Std. 30 Min
Caramel peach brioche
2j 15 menit
Brandy custard (TM6)
15 min
Liquorice ice cream with blackberries (George Calombaris)
24h 25 min
Edna's lemon curd tea cakes
30min
Custard (TM6)
15 min
Sous vide pears with cinnamon sauce (TM6)
2h
Natural yoghurt (Varoma method)
13 Std.