Dispositivos y accesorios
Green Chillies With Pork Belly
Prep. 5min
Total 25min
3 portions
Ingredientes
-
cooking oil30 g
-
garlic cloves4
-
pork belly, skinless cut in slices250 g
-
fermented soybean paste12 g
-
fresh green chillies deseeded, cut in slices6
-
sugar1 tsp
-
light soy sauce1 tsp
-
dried chillies soaked to soften, cut in pieces2
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
130 mg
Proteína
10 g
Calorías
2424 kJ /
579 kcal
Grasa
54 g
Fibra
2 g
Grasas saturadas
18 g
Carbohidratos
14 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
High Temp. Asian Cooking
12 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
Chicken, Mushroom and Chinese Sausage Rice
50min
Salted Fish Pork Belly
30min
Mapo tofu
15min
Sweet and sour pork ribs
40min
Ginger sesame oil chicken
25min
Pork Belly In Shrimp Paste
55min
Hakka Rice Wine Chicken
1h 25min
Steamed Chicken with Dang Gui
1h 30min
Taiwanese three cup chicken
20min
Chilli Vinegar Pork Trotter Stew
2h 25min
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1h 50min