Dispositivos y accesorios
Steamed Pepper Chicken
Prep. 5min
Total 1h 45min
2 portions
Ingredientes
-
white peppercorns15 g
-
fresh ginger cut in slices60 g
-
whole chicken legs (approx. 600 g), preferably free-range chicken, rinsed, patted dry with kitchen paper2
-
salt⅛ tsp
-
toasted sesame oil1 tsp
-
Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)1 ½ tbsp
-
water1200 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
426 mg
Proteína
52 g
Calorías
1667 kJ /
398 kcal
Grasa
13 g
Fibra
2 g
Grasas saturadas
3 g
Carbohidratos
11 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Nourishing Confinement Food
15 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
Pinakbet
15 Min
Steamed Seafood Tower
40 Min
Pork Belly Cabbage Rice
45 Min
Yu xiang rou si (Yuxiang pork)
30 Min
Braised Rice Wine Fish
20 Min
Stir Fried Prawns with Soy Sauce
35 Min
Braised Soft Bone Ribs With Pig Tendon
1 Std. 50 Min
Braised Mushroom With Broccoli And Beancurd Sheets
35 Min
Steamed Chicken With Green Ginger Sauce
45 Min
Moonlight Over the Lotus Pond (Stir Fried Vegetable Mix with Prawns)
30 Min
Prawn Paste Stuffed Soft Tofu
40 Min
Chicken Afritada
30 Min