Dispositivos y accesorios
Vegetarian Curry in Pumpkin Pot
Prep. 10min
Total 50min
5 portions
Ingredientes
-
fresh lemongrass white part only, bruised3 stalks
-
old ginger cut in slices15 g
-
fresh galangal5 g
-
fresh turmeric½ cm
-
fresh red chillies deseeded2
-
dried chillies deseeded, soaked to soften5
-
coriander seeds¾ tsp
-
curry powder½ tbsp
-
coconut oil45 g
-
water975 g
-
kaffir lime leaves deveined3
-
pandan leaf cut in 3 pieces1
-
fresh lion's mane mushrooms cut in pieces100 g
-
king oyster mushrooms (eringi), cut in pieces (4 cm)50 g
-
tofu puffs cut in halves25 g
-
carrots cut in strips25 g
-
long beans cut in 3 cm strips25 g
-
coconut milk100 g
-
toasted coconut paste15 g
-
light soy sauce5 g
-
salt1 tsp
-
brown sugar½ tsp
-
medium-sized pumpkin cored, as container (see tip)1
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
1041 mg
Proteína
10 g
Calorías
2123 kJ /
507 kcal
Grasa
33 g
Fibra
9 g
Grasas saturadas
27 g
Carbohidratos
53 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Let's Celebrate Chinese New Year
12 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
Homemade Fish Ball Soup
2h
Yu Sang
1h
Homemade Soy Milk
35min
Quick Steamed Buns (Mantao)
1h
Mapo tofu
15min
Soy milk
24h 30min
Lemongrass Tempeh
1h 15min
Kaiyang Cabbage (Savory Stir-Fried Cabbage)
35min
Mee Siam (Spicy Siamese Noodles)
30min
Stir-Fried Vegetables (TM5 Metric)
10min
Chwee Kuih (steamed rice cake)
1h 5min
Acar (Nyonya Pickled Vegetables)
1h