Dispositivos y accesorios
Dwaejibukgogi (Korean BBQ Marinade)
Prep. 5min
Total 10min
1 jar
Ingredientes
-
Asian pear (singo pear) core removed, cut into quarters125 g
-
yellow onions60 g
-
garlic cloves4
-
fresh ginger cut into slices (0.5 cm)3 g
-
spring onion chopped1
-
light soy sauce1 tbsp
-
brown sugar1 ½ tbsp
-
ground black pepper1 pinch
-
sesame oil dark (toasted)2 tsp
-
gochujang (Korean chilli paste)3 tbsp
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 jar
Sodio
1274 mg
Proteína
6 g
Calorías
1293 kJ /
309 kcal
Grasa
10 g
Fibra
8 g
Grasas saturadas
1 g
Carbohidratos
55 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Asian Flavour Mixes
12 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
Crispy Shallots and Shallot Oil
25min
Mock Fin Soup
35min
Char Siu Marinade
10min
Toasted Peanuts
20min
Shallot Oil
25min
Crispy Garlic Slices and Garlic Oil
20min
Black Glutinous Rice Huat Kuih (Steamed Cupcakes)
1h 25min
Stir-fried Clams
35min
Ngo Hiang (Five Spice Meat Rolls)
45min
Chawanmushi (Japanese savoury custard)
1h 45min
Grilled Korean Short Ribs with Apples
4h 35min
Sweet And Sour Prawns
25min