Dispositivos y accesorios
Dwaejibukgogi (Korean BBQ Marinade)
Prep. 5min
Total 10min
1 jar
Ingredientes
-
Asian pear (singo pear) core removed, cut into quarters125 g
-
yellow onions60 g
-
garlic cloves4
-
fresh ginger cut into slices (0.5 cm)3 g
-
spring onion chopped1
-
light soy sauce1 tbsp
-
brown sugar1 ½ tbsp
-
ground black pepper1 pinch
-
sesame oil dark (toasted)2 tsp
-
gochujang (Korean chilli paste)3 tbsp
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 jar
Sodio
1274 mg
Proteína
6 g
Calorías
1293 kJ /
309 kcal
Grasa
10 g
Fibra
8 g
Grasas saturadas
1 g
Carbohidratos
55 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Asian Flavour Mixes
12 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
Chwee Kuih (steamed rice cake)
1h 5min
Mock Fin Soup
35min
Prawn Paste Stuffed Soft Tofu
40min
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25min
Yam Rice
45min
Salted Fish Pork Belly
30min
Ginger sesame oil chicken
25min
Taiwanese three cup chicken
20min
Braised Rice Wine Fish
20min
Ngo Hiang (Five Spice Meat Rolls)
45min
Japanese toasted sesame salad dressing
10min
Rice Wine Chicken
30min