Dispositivos y accesorios
Sate Lilit (Minced Beef Satay)
Prep. 10min
Total 25min
5 portions
Ingredientes
-
beef tenderloin partially frozen, cut in thin slices250 g
-
chicken thigh fillets skinless, partially frozen, cut in thin slices100 g
-
grated coconut50 g
-
shallots30 g
-
garlic cloves10 g
-
fresh red chillies deseeded30 g
-
bird's eye chillies (cili padi)3
-
fresh ginger15 g
-
fresh galangal15 g
-
kaffir lime leaves3
-
ground coriander½ tsp
-
candlenuts3
-
salt1 tsp
-
brown sugar1 tbsp
-
tamarind paste deseeded1 tbsp
-
cooking oil50 g
-
fresh lemongrass cut into 18 cm length, plus additional 1 stalk, cut into 3 pieces10 stalks
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
15 g
Calorías
1105 kJ /
264 kcal
Grasa
19 g
Fibra
1.4 g
Carbohidratos
7 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Asian Party Bites
12 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
Nourishing Snow Pear Dessert
Ninguna valoración
Beef Rendang
1h 30min
Beef Rendang
1h 35min
Douhua (soft bean curd) with sweet syrup
10h 25min
Lontong (Rice Cakes With Vegetable Curry)
30min
Sarsi Cordial
50min
Nasi Kerabu (Blue Pea Rice)
Ninguna valoración
Malaysian Spiced Fried Chicken
4h 50min
Malay-style coconut chicken (MEATER+®)
25h 40min
Sup Kambing (Aromatic Lamb Soup)
2h 20min
Sambal Kangkung
10min
Sup Tauhu Kulit (Beancurd Skin Soup)
25min