Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 2 sweet potatoes (approx. 600 g), peeled and cut into thin slices lengthways (approx. 3-5 mm)
Plant-based béchamel sauce
- 500 g plant-based milk of choice
- 50 g gluten free cornflour
- 30 g vegan butter (see Tips)
- 40 g nutritional yeast (see Tips)
- ¼ tsp salt
Lasagne
- 1 brown onion, cut into quarters
- 1 celery stalk, cut into pieces (approx. 2-3 cm)
- 1 carrot, cut into pieces (approx. 2-3 cm)
- extra virgin olive oil, for greasing
- 1 tsp dried oregano
- 170 g tri-colour quinoa
- 200 g filtered water
- 2 tbsp tomato paste
- 400 g canned chopped tomatoes
- 1 tsp stock paste (see Tips)
- 1 tbsp red wine vinegar
- ¼ tsp salt
- ½ tsp ground black pepper
- 400 g canned chickpeas, rinsed and drained (approx. 250 g after draining)
- 80 g vegan cheese, grated (see Tips)
- fresh basil leaves
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1835.8 kJ / 437.1 kcal
- Proteína
- 16.3 g
- Carbohidratos
- 55.8 g
- Grasa
- 14.3 g
- Fibra
- 13.5 g
En las Colecciones
Recetas alternativas
Hearty gluten free vegetarian lasagne
3 godz. 5 min
Leek quiche
1 Std. 20 Min
Three-bean shepherd's pie
26h
Thai tofu and sweet potato cakes
30 Min
Lentil and pumpkin pot pies
1 Std. 25 Min
Carrot, capsicum and pistachio pilaf
1 Std.
Vegan moussaka
1 Std. 50 Min
Raw zucchini bolognaise (Thermomix® Spiralizer, TM6)
15 Min
Lentil bolognese
30 Min
Vegan walnut and black bean burger
4 Std. 40 Min
Vegetable curry with cauliflower couscous
45 Min
Butternut mac and cheese
45 Min